1. Anasayfa
  2. Spor

ZOR DA OLDU GÜÇ DE OLDU!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. Haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor’u 4-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü.

Fenerbahçe 4-1 Siltaş Yapı Pendikspor Maç Sonu
1

İsmail hocaya kızsam mı, eleştirsem mi bilemedim. Bu lig için bu kadar rotasyon fazla, anlıyorum Trabzon maçını düşünerek bu kadro ile çıktı fakat hesap etmediği kısım, bu maçı kazanamazsan Trabzon maçının bir önemi kalmıyor. Oyun kuramayan stoperlerle çıkıyor, yetmezmiş gibi İsmail’in olmadığı bir maçta orta alanı hafif bırakıyor. Maçı kazanmış olabilir ama bu hakemler olduğu sürece ve rakip kümeye oynadığı için skoru aldıktan sonra oyunu soğutmak için her yolu deneyeceğini bilmen gerekiyor.

Maça dönmeden önce başka bir konuya değinmek istiyorum. Bu maç ile beraber Liverpool – Manchester City maçını da takip ediyordum. Yenenin lider olacağı bir maçta ne kavga ne tartışma oldu, hakem maçı müthiş yönetti, sahada sadece taktik savaşları vardı. Lakin dönüyorum Süper Lig’e, ilk yarıda 28 faul var! Böyle bir ortamda futbol nasıl oynansın?

Maça dönecek olursak, ilk yarı Fenerbahçe sahada yoktu. Bunun sebebi sadece hakem ve rakip takımın oyunu soğutmaları değildi. Taktik ve yanlış kadro da bunu tetikledi. İkinci yarı direkt oyun kurucu stoper Djiku’yu oyuna aldı ve 15 dakika sonra attığı tek topla rakibin ayarları ile oynadı. Djiku’nun uzun pası ve Mert Hakan’ın enfes golünden sonra Fenerbahçe baskısını artırdı. Golden sonra oyuna İrfancan girdi ve farkını gösterdi. 87. dakikada takımına penaltı kazandırdı ve takımını öne geçirdi. Sonrasında Pendikspor 9 kişi kaldı ve Ferdi ve İrfancan’ın güzel golleri ile farkı açtı. Fenerbahçe derbi öncesi kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
NET OYUN NET SKOR – Union SG 0-3 Fenerbahçe Maç Sonu

 

Fenerbahçe – Pendikspor Önemli Dakikalar

Olay Dakika Takım Oyuncu
Gol 30 Pendikspor Halil Akbunar
Gol 59 Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş
Gol 87 Fenerbahçe Michy Batshuayi (Penaltı)
Gol 90+5 Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu
Gol 90+9 Fenerbahçe İrfan Can Kahveci
Kırmızı Kart 71 Pendikspor Welinton
Kırmızı Kart 90+1 Pendikspor Lusamba
Kırmızı Kart 90+6 Pendikspor İbrahim Üzülmez (Teknik Direktör)
Sarı Kart 15 Fenerbahçe Mert Müldür
Sarı Kart 19 Fenerbahçe Orkun Kökçü
Sarı Kart 26 Fenerbahçe Edin Dzeko
Sarı Kart 45+11 Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu
Sarı Kart 88 Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat (Yedek Kulübesi)
Sarı Kart 90+7 Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel
Sarı Kart 26 Pendikspor Erdem Canpolat
Sarı Kart 45+2 Pendikspor Halil Akbunar
Sarı Kart 54 Pendikspor Pape Ndiaye
Sarı Kart 90+4 Pendikspor Sequeira
Fenerbahçe – Pendikspor Önemli Dakikalar

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir