1. Anasayfa
  2. Spor

NET OYUN NET SKOR – Union SG 0-3 Fenerbahçe Maç Sonu

Djiku ve Jayden'ın muhteşem performansı ile Fenerbahçe, Royale Union Saint-Gilloise'i 3-0 yenerek Avrupa Konferans Ligi'nde turu zorladı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, taraftarlarının da desteğiyle tur kapılarını sonuna kadar açtı.

NET OYUN NET SKOR – Union SG 0-3 Fenerbahçe Maç Sonu
0

Bugün maçın teknik analizini bir kenara bırakıyorum. Djiku muazzam oynadı, savunma nasıl yapılır dersini verdi. Sağda, solda, orta sahada basmadık yer bırakmadı. Jayden sol başladı, stopere geçti, tüm sahayı depar atıp maçı kopardı, bambaşka oynayanlardan biriydi. İsmail, Kruniç girdikten sonra iki kişilik oynadı, ahtapot gibiydi. Fred tek başına orta sahayı kapattı, o da muhteşemdi. Tadiç maestro gibiydi bu akşam, son ana kadar kovaladı. Szymanski yine gününde değildi ama gününde olmamasına rağmen o da çok koştu. Kısaca bugün Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynadı.

Royale Union Saint-Gilloise de maç boyu çok hareketliydi. Puertas, Nilson ve sonradan oyuna giren Lapoussin takımın iyilerindendi. İsmail Hoca‘ya genel olarak eleştiriyordum fakat bu akşam takımı inanılmaz hazırlamış. Teknik taktik ne dedi bilmiyorum ama psikolojik olarak muazzam hazırladı.

Bir parantez de taraftara açmak istiyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar susmadılar. İlk dakikalarda tasvip etmesem de meşale yakmaları ile psikolojik üstünlüğü Fenerbahçe lehine çevirdiler. Kısaca temsilcimiz bu akşam her şeyiyle muhteşem mücadele verdi ve turun kapılarını sonuna kadar açtı.

Union SG – Fenerbahçe Maç İstatistiği

TakımToplam Oynamaİkili Mücadele KazanmaHava TopuPas ArasıOfsaytKorner
Union SG%51,2%45,7%44,818112
Fenerbahçe%48,8%54,3%55,21020
Union SG – Fenerbahçe Maç İstatistiği

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 3
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir