1. Anasayfa
  2. Spor

ZOR DA OLDU GÜÇ DE OLDU!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. Haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor’u 4-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü.

Fenerbahçe 4-1 Siltaş Yapı Pendikspor Maç Sonu
0

İsmail hocaya kızsam mı, eleştirsem mi bilemedim. Bu lig için bu kadar rotasyon fazla, anlıyorum Trabzon maçını düşünerek bu kadro ile çıktı fakat hesap etmediği kısım, bu maçı kazanamazsan Trabzon maçının bir önemi kalmıyor. Oyun kuramayan stoperlerle çıkıyor, yetmezmiş gibi İsmail’in olmadığı bir maçta orta alanı hafif bırakıyor. Maçı kazanmış olabilir ama bu hakemler olduğu sürece ve rakip kümeye oynadığı için skoru aldıktan sonra oyunu soğutmak için her yolu deneyeceğini bilmen gerekiyor.

Maça dönmeden önce başka bir konuya değinmek istiyorum. Bu maç ile beraber Liverpool – Manchester City maçını da takip ediyordum. Yenenin lider olacağı bir maçta ne kavga ne tartışma oldu, hakem maçı müthiş yönetti, sahada sadece taktik savaşları vardı. Lakin dönüyorum Süper Lig’e, ilk yarıda 28 faul var! Böyle bir ortamda futbol nasıl oynansın?

Maça dönecek olursak, ilk yarı Fenerbahçe sahada yoktu. Bunun sebebi sadece hakem ve rakip takımın oyunu soğutmaları değildi. Taktik ve yanlış kadro da bunu tetikledi. İkinci yarı direkt oyun kurucu stoper Djiku’yu oyuna aldı ve 15 dakika sonra attığı tek topla rakibin ayarları ile oynadı. Djiku’nun uzun pası ve Mert Hakan’ın enfes golünden sonra Fenerbahçe baskısını artırdı. Golden sonra oyuna İrfancan girdi ve farkını gösterdi. 87. dakikada takımına penaltı kazandırdı ve takımını öne geçirdi. Sonrasında Pendikspor 9 kişi kaldı ve Ferdi ve İrfancan’ın güzel golleri ile farkı açtı. Fenerbahçe derbi öncesi kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
NET OYUN NET SKOR – Union SG 0-3 Fenerbahçe Maç Sonu

 

Fenerbahçe – Pendikspor Önemli Dakikalar

OlayDakikaTakımOyuncu
Gol30PendiksporHalil Akbunar
Gol59FenerbahçeMert Hakan Yandaş
Gol87FenerbahçeMichy Batshuayi (Penaltı)
Gol90+5FenerbahçeFerdi Kadıoğlu
Gol90+9Fenerbahçeİrfan Can Kahveci
Kırmızı Kart71PendiksporWelinton
Kırmızı Kart90+1PendiksporLusamba
Kırmızı Kart90+6Pendiksporİbrahim Üzülmez (Teknik Direktör)
Sarı Kart15FenerbahçeMert Müldür
Sarı Kart19FenerbahçeOrkun Kökçü
Sarı Kart26FenerbahçeEdin Dzeko
Sarı Kart45+11FenerbahçeFerdi Kadıoğlu
Sarı Kart88Fenerbahçeİrfan Can Eğribayat (Yedek Kulübesi)
Sarı Kart90+7FenerbahçeBright Osayi-Samuel
Sarı Kart26PendiksporErdem Canpolat
Sarı Kart45+2PendiksporHalil Akbunar
Sarı Kart54PendiksporPape Ndiaye
Sarı Kart90+4PendiksporSequeira
Fenerbahçe – Pendikspor Önemli Dakikalar

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir