1. Anasayfa
  2. Spor

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN – ARSENAL 2-1 BRENTFORD MAÇ SONU

Arsenal, Brentford'a karşı zorlu bir maçtan 2-1 galip ayrıldı. Havertz, 88. dakikada attığı golle Arsenal'e galibiyeti getirdi.

0

Son 3 maçta 16 gol atan ve yarın Manchester City ile Liverpool maçı varken bu akşam Arsenal için çok önemli bir maçtı. Muhtemelen herkes Arsenal’in evinde rahat kazanacağını düşündü, ben de dahil. Ancak 45. dakikada gelen Brentford golü devre bitmeden Arsenal’e soğuk duş aldırdı. İkinci yarıya baskılı başladı Arsenal fakat golü bir türlü bulamadılar.

Arteta, orta sahadan Jorginho’yu çıkarıp forvet aldı. Trossard’ın düştüğü bir pozisyon var, bence net penaltı ama VAR aynı görüşte değildi. Buna rağmen Arsenal gardını düşürmedi ve Benjamin White’ın ortasında temiz bir kafa vuruşuyla Havertz takımını uyandırdı. Havertz’e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu maçtan önce gollerini art arda atmışken bu maçta da çok istedi, çok çabaladı ve golünü de attı. Arsenal son 4 maçta 17 gol, Havertz ise son 4 maçta 4 gol attı. Arsenal ve Havertz yanıyor diyebiliriz. Bu maçın bitimiyle maç fazlasıyla liderliğe oturan Arsenal, yarın oynanacak Liverpool-Manchester City maçı öncesi altın değerinde 3 puanı cebine koydu.

thumbnail
Önerilen Yazı
NET OYUN NET SKOR – Union SG 0-3 Fenerbahçe Maç Sonu
İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir