1. Anasayfa
  2. Oyun

Epic Games: Social Club Hatası | Farklı Hesaba Bağlı Uyarısı Nasıl Çözülür?

Epic Games kullanıcıları arasında sıkça karşılaşılan "This Epic Games account is already linked to a different Social Club account" hatasıyla başa çıkmak için adım adım çözüm önerileri bulunuyor.

Epic Games: Social Club Hatası | Farklı Hesaba Bağlı Uyarısı Nasıl Çözülür?
Epic Games: Social Club Farklı Hesaba Bağlı Hatası Çözümü!
0

Merhaba sevgili oyun severler! Günümüzde, oyun dünyasında dijital platformlar arasında entegrasyon hızla artarken, bazen kullanıcılar arasında karşılaşılan hatalar da artabiliyor. Bugün sizlere Epic Games kullanıcılarının karşılaştığı bir sorundan ve nasıl çözebileceğinizden bahsedeceğiz.

Sorun şu: Epic Games üzerinden Rockstar Games oyunları veya GTA 5 oyununu açmaya çalıştığınızda Social Club’a giriş yaparken “This Epic Games account is already linked to a different social club account” hatası alıyorsunuz. Bu hatanın nedeni, Epic Games hesabınızın başka bir Social Club hesabına bağlı olması. Peki bu durumda ne yapmalısınız? İşte adım adım çözüm yolları:

Ancak endişelenmeyin! Bu yazıda, bu sorunla karşılaşan kullanıcılara yardımcı olacak birkaç adımı inceleyeceğiz. Adım adım rehberimizle, bu hatayı çözerek oyun deneyiminizi kısa sürede normale döndürebileceksiniz.

 

Social Club: Hatası Nasıl Giderilir?

Giriş yapmaya çalıştığınızda, Social Club Launcher açılacak ve hesap bilgilerinizi girmenizi isteyecektir. Eğer daha önce bu hatayla karşılaştıysanız, Social Club açılırken şu uyarı ile de karşılaşmış olabilirsiniz: “We couldn’t sign you in automatically, please login manually using (erişim olmadığınız e-posta hesabı)”. Bu durumda, Epic Games hesabınız ile girmeye çalıştığınız Social Club hesabı daha önce bağlı olan hesap ile uyuşmadığı hatasıdır.

Sorunu çözmek için basit bir yöntem, bağlı Social Club hesabını hatırlıyorsanız şifresini sıfırlamaktır. Ancak, eğer bahsi geçen bağlı olan hesaba hiçbir şekilde erişiminiz yoksa, yapmanız gereken şey; hiçbir Epic Games hesabına bağlı olmayan yeni bir Social Club hesabı oluşturmak ve ardından adım adım çözüm adımlarını takip etmektir.

  • Giriş yaptığımız Social Club hesabı ile aşağıda bulunan butondan Rockstar Support sayfasına giderek destek talebi oluşturmamız gerekiyor. Bunun dışında farklı bir yöntem ile çözülmesi mümkün değil ve oyuna giriş yapamayız.

 

  • Karşımıza çıkan ekranda hangi seçeneklerde yardıma ihtiyacımızın olduğunu göreceğiz. Burada sırasıyla; Social Club -> Social Club Account -> Account Linking bu adımlardan sonra destek sistemi için doldurabileceğimiz bir forum çıkıyor. Burada sorunumuzu iyi bir şekilde açıklarsak, çözüm hızlı bir şekilde gelir.
  • Karşımıza gelen yardım iletişim formunu etkili bir şekide doldurmamız gerekiyor. Bunun için sorunumuzu dile getiren ingilizce bir yazı gerekli. Bunun için aşağıdaki metni kullanabilirsiniz.

Epic Games – Social Club Account Issue (Başlık)

Hi,

I don’t have access to my Social Club account, which is linked to my Epic Games account. I would like to request that the Social Club link to the Epic Games ID below be removed. In this case, please find attached the Epic Games ID, and Epic Games account screenshot, and screenshots of the receipt for the Rockstargames Game I purchased at Epic Games.

My Epic Games Account ID

ID: **********************

  • Sorunun çözülmesi için destek ekibine iletilmesi amacıyla, Epic Games hesabımızın ID kimliğini metindeki yere yazalım onun haricinde Epic Games hesap ayarlarının bir ekran görüntüsünü ve almış olduğunuz Rockstar Games oyunun e-posta makbuzuna ait bir ekran görüntüsünü de kaynak olarak eklememiz gerekiyor.
  • Ödeme makbuzuna aşağıda ki butonları kullanarak erişebilir ve makbuzu e-posta adresine gönderip oradan kolayca ekran görüntüsü alabilirisiniz.

 

 

Gerekli Ekran Resimleri

  • Buraya kadar her şeyi eksiksiz yaptıysanız, geri bildirimi gönderim yardım talebinizi başlatabilirisiniz. Genellikle gün içerisinde yardım ekibi cevap veriyor onun için Social Club hesabınıza ait e-posta adresinize veya Rockstar Games Support panelinden takip edin.
  • Geri dönüşlere istinaden sorunları hemen çözüm sağlayıp erişemediğiniz eski Social Club hesabınızı mevcut Epic Games hesabınız ile bağlantısını hemen kaldırılar. Bazı durumlarda sizden ek bilgi veya social club üyeliği olmayan yeni bir e-posta adresi isteyebilirler.
  • Bu sorunu çözmek için en hızlı yöntemi sizler ile paylaştık. Adımları eksiksiz yaparsanız hiçbir sorun yaşamadan çözebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, “This Epic Games account is already linked to a different Social Club account” hatasını çözebilir ve GTA 5 gibi keyifli oyunlara sorunsuz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Yapamadığınız ve merak ettiğiniz yereleri çekinmeden sorabilirsiniz. Yorumlarda veya direkt buradaki bağlantıya tıklayarak iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba, biz TECHNO MOA olarak teknoloji tutkunu, yeniliklere meraklı ve burada en güncel teknoloji haberlerini sizinle paylaşıyoruz. İyi okumalar!

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir