1. Anasayfa
  2. Sosyal Medya
Trendlerdeki Yazı

Instagram ve Facebook İçin Mavi Tik Abonelik Hizmeti Duyuruldu: Meta Verified!

Instagram ve Facebook İçin Mavi Tik Abonelik Hizmeti Duyuruldu: Meta Verified!
Instagram ve Facebook İçin Mavi Tik Abonelik Hizmeti Duyuruldu: Meta Verified
2

Instagram mavi tik, Instagram hesabının doğrulanmış olduğunu gösteren bir işarettir. Instagram, doğrulanmış hesapları, genellikle ünlü kişiler, markalar ve önde gelen kuruluşlar gibi hesapları belirlemek için kullanır.

Mavi tik, Instagram hesabının gerçek olduğunu ve sahibinin kim olduğunu doğrulamak için kullanılır. Mavi tik, hesabın resmi olduğunu gösterir ve sahibinin kimliğini doğrulamak için Instagram tarafından verilir. Instagram, hesap sahibinin kimliğini doğrulamak için belge talep edebilir veya diğer doğrulama yöntemlerini kullanabilir.

Mavi tik, hesap sahiplerinin hesaplarının güvenilirliğini artırmalarına ve takipçilerinin hesabın gerçek sahibine ait olduğundan emin olmalarına yardımcı olur.

Twitter’in yakın zamanda kullanıcılarına sunduğu ücretli mavi tik veya diğer bir deyişle doğrulanmış hesaplara, dünyanın en çok kulanılan sosyal medya uygulaması Facebook ve Instagram’da benzer bir abonelik sistemini kullanmayı amaçlıyor!

Instagram ve Facebook’un Paralı Mavi Tiki: Meta Verified Nedir?

Geçtiğimiz saatlerde Mark Zuckerberg; Facebook ve Instagram’ın ana şirketi olan Meta için Meta Verified isimli doğrulama sistemini duyurdu. Bu abonelik sistemi ile aylık belirlenen ücretler dahilinde abone olan kullanıcılar kimliklerini doğrulayarak mavi tik alabilecekler. Ayrıca, Mark Zuckerberg; bu abonelik sistemi ile mavi tikin yanı sıra taklit olan fake hesapların kapatılma süreci hızlanacağını ve İnstagram ve Facebook denetiminin daha iyi olacağını belirtti.

Mark Zuckerberg Meta Verified Duyurusu!

Zuckerberg’in duyurusuna göre; Meta Verified’in bu haftadan itibaren kademeli olarak Avusturya ve Yeni Zelanda’da kullanılmaya başlayacak ve ilerleyen zamanlarda diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak.

Instagram ve Facebook’un Paralı Mavi Tiki: Meta Verified Nedir?

Meta Verified, Facebook’un ana şirketi olan Meta tarafından belirli hesapların doğrulanması için kullanılan bir işaret veya işlem sürecidir.

Meta Verified, hesap sahiplerinin kimliklerini doğrulamalarını ve hesaplarının gerçek olduğunu kanıtlamalarını sağlamak için kullanılır. Bu doğrulama süreci, hesap sahiplerinin kimlik bilgilerini, fotoğraflarını, belgelerini veya diğer kanıtlayıcı bilgileri Meta’ya sunmalarını gerektirebilir.

Meta Verified işareti, hesap sahiplerinin hesaplarının güvenilirliğini artırır ve takipçilerin hesapların gerçek sahiplerine ait olduğundan emin olmalarına yardımcı olur. Bu işaret, özellikle ünlüler, kamu figürleri, kurumsal hesaplar ve diğer benzer hesaplar için önemlidir, çünkü bu hesaplar sahte hesaplara daha açık hale gelebilir.

Paralı Mavi Tik Olan Meta Verified’in Ücreti Ne Kadar?

Mark Zuckerberg, açıklamasında kullanıma sunulacak olan Meta Verifed’in aylık ücretinide açıkladı. Buna göre abone olan kullancılar Web sürümü için 11.99$ (yaklaşık 230 ₺), iOS için de aylık 14.99$ (yaklaşık 282 ₺) ödemesi bulunuyor. Bu yeni özelliğin ülkemizde ne zaman kullanılacağı ve ülkemizde ki dolar kuruna bağlı olarak fiyatının ne olacağı bilinmiyor.

Twitter’dan Kıskanılan Paralı Mavi Tike Elon Musk’tan Twitter Göndermesi

https://twitter.com/elonmusk/status/1627397375596589056

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba, biz TECHNO MOA olarak teknoloji tutkunu, yeniliklere meraklı ve burada en güncel teknoloji haberlerini sizinle paylaşıyoruz. İyi okumalar!

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Every weekend i used to visit this site, because
    i want enjoyment, as this this website conations actually fastidious funny stuff too.

    my homepage – do shrooms show up on a drig test

  2. Hello, I think your website might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, great blog!

    Feel free to surf to my site: amanita muscaria mushroom

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir