1. Anasayfa
  2. Bilgi
Trendlerdeki Yazı

YouTube ReVanced Video Donma Sorunu Çözüm!

YouTube ReVanced video donma sorununu çözmenin etkili yollarını içeren blog yazısı. İşte sorununuzu çözmek için ipuçları!

YouTube ReVanced Video Donma Sorunu Çözüm!
0

Sosyal medyanın gücüyle büyüyen video paylaşım platformlarından biri olan YouTube, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun içerikleri keşfetmelerini ve paylaşmalarını sağlayan eşsiz bir platformdur. YouTube’un kullanıcı dostu arayüzü ve geniş video kütüphanesi sayesinde milyonlarca insan, bilgi edinmekten eğlenceye kadar birçok amaca hizmet eden videoları izlemektedir. Bu deneyimi daha da geliştirmek için üçüncü taraf uygulamalar arasında popülerliğini artıran YouTube ReVanced, özelleştirilebilir özellikleri ve reklamsız deneyimiyle kullanıcıların favorisi haline gelmiştir. Ancak, bazen YouTube ReVanced kullanıcıları, video donma sorunuyla karşılaşabilmektedir.


YouTube ReVanced, YouTube deneyimini reklamsız ve gelişmiş özelliklerle sunan popüler bir uygulamadır. Ancak bazen kullanıcılar video donma sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü için birkaç adım izlenebilir.

ReVanced Neden Donuyor?

Google’ın YouTube’un resmi destek sayfasında yaptığı açıklama, ReVanced gibi uygulamaların artık engelleneceğini duyurdu. Bu da YouTube’u reklamsız izlemek isteyen kullanıcılar için yeni bir döneme işaret ediyor.

Google, YouTube’un resmi destek sayfasında yaptığı açıklamada, üçüncü taraf uygulamaların engelleneceğini ve bu tür uygulamaların kullanıcıların önbellek sorunları yaşamasına neden olacağını belirtti. ReVanced gibi uygulamaları doğrudan engellemenin zor olduğu görülüyor, bu nedenle Google, bu tür uygulamaların işlevselliğini bozarak kullanıcıları etkilemeyi hedefliyor. Kullanıcılar, bu uygulamaları kullanmaya devam etmek istediklerinde, birkaç video izledikten sonra önbellek sorunlarıyla karşılaşacaklar ve “Bu içerik bu uygulamada mevcut değil.” gibi hata mesajları alacaklar.

Yeni Ara Belleğe Alma Sorunu!

Bugün Google’ın yeni yaptırımı nedeniyle ReVanced yaması etkisiz hale gelmiş durumda.

Yaşanan Sorun:
Videolar başlangıçta veya yaklaşık 10 saniye sonra ara belleğe alınmaya başlar. Ara belleğe alma süresiz olarak devam edebilir veya videonun yüklenmesi için 20-40 saniye beklemeniz gerekebilir. Video yüklendikten sonra kalite 360p ve 720p ile sınırlandırılır.

Bu geri dönüş gerçekleştiğinde, bazı nedenlerden dolayı önyükleme ile oynatma çalışmıyor ve başlangıçta videonun tamamı yükleniyor, dolayısıyla videoyu ilk açtığınızda yüklenmesi çok uzun sürüyor. Ara belleğe alma sorunu anlık olarak her kullanıcıda rastlanmıyor, maalesef Global RVX geliştirici tarafında sorunun düzeltilmesini beklemek dışında şuan için yapabileceğimiz bir şey yok.

ReVanced vidolarının donmasının şuanlık olası tek çözümü; edindiğimiz testlerde sadece non-root cihazlarda yaşanmaktadır, eğer cihazınız root destekli ise Magisk modülü olan ReVanced’i yükleyerek sorunsuz kullanabilirsiniz.

Youtube revanced video donma sorunu çözüm!
Önbellek Sorunu

Diğer Çözümler!

Eğer YouTube gibi uygulamalarda sorun yaşıyorsanız, endişelenmeyin. Derlediğimiz bu arşivde, tüm bu uygulamaların FOSS alternatiflerini ve reklamsız sürümlerini sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz. Bu arşiv sadece sizin için değil, herkes için sürekli aktif olacak ve içerisindeki uygulamalar da aktif olarak güncellenecek.

İçerisindeki uygulamalar:

◉ ReVanced Uygulamaları
◉ Spotify Alternatifleri
◉ Twitch Alternatifleri
◉ YouTube Alternatifleri  (Apk)
◉ YouTube Alternatifleri (Root)
◉ YouTube Music Alternatifleri
◉ Youtube (Android TV)

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba, biz TECHNO MOA olarak teknoloji tutkunu, yeniliklere meraklı ve burada en güncel teknoloji haberlerini sizinle paylaşıyoruz. İyi okumalar!

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir