1. Anasayfa
  2. Spor

OLAYLI DERBİ; FENERBAHÇE'NİN!

Fenerbahçe, gergin bir maçta Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Fred ve Batshuayi ile zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de saha olayları da damga vurdu.

Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe Maç Sonu | ÖZET | Olaylı Maç
0
 

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında gergin bir maçta Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. Fred ve Michy Batshuayi’nin golleriyle galibiyete uzanan Fenerbahçe, puanını 79’a yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. Maçın son dakikalarında yaşanan gerginlik ve saha olayları da dikkat çekiciydi.

Fenerbahçe maça müthiş başladı. İlk 30 dakika futbol dersi verdi. 30 ile 36. dakika arası Trabzonspor kontrolü eline aldı fakat Tadiç ilk yarı müthiş oynadı. Maestro gibi takımını yönetti, Fred müthişti, Dzeko hem savunmada hem hücumda çok iyi oynadı.

İkinci yarı başladı 75. Dakikaya kadar oyun durdu ve bu arada Trabzon iki gol bularak geri döndü. İki golde duran toplardan geldi. İsmail Hoca Batsuayi’yi geç oyuna aldı Dzeko’yu da çıkarmamalıydı. Fenerbahçe golü ile maçı 3-2 kazandı.

LAKİN maçın buralara gelmesinde hakem etkisi vardı sahaya meşale atılırken oyunu durdurmadı oyuncuları korumaya yönelik hamleleri sıfırdı maçın hatta durması hatta iptal olması gerekiyordu. Ama hakem Halil Umut bu olanlara göz yumarak maçın buralara gelmesine sebebiyet verdi. Saha dışı olaylar damga vurdu ama Fenerbahçe milli takım arasına 3 puanı alarak girdi.

 

Trabzonspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir