1. Anasayfa
  2. Spor

DERBİ ÖNCESİ KRİTİK 3 PUAN!

Galatasaray, eksiklerine rağmen Kasımpaşa karşısında nefes kesici bir mücadele verdi ve maçı 4-3 kazanmayı başardı.

Kasımpaşa 3-4 Galatasaray Maç Sonu – ÖZET | YORUM
0
 

Galatasaray, oyun kurucu ve stoperlerden yoksun çıktığı maça ilk 20 dakika boyunca tempolu ve git-gelli bir şekilde başladı. Çok güzel bir golle öne geçmeyi başaran sarı-kırmızılar, İcardi’nin talihsiz bir şekilde kendi kalesine attığı golle Kasımpaşa’nın maça ortak olmasına izin verdi. Golden sonra her iki takım da tempoyu düşürdü ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Galatasaray golü buldu. Fakat Kasımpaşa pes etmedi ve maç başından beri sürdürdüğü ataklarıyla Galatasaray’ı kendi yarı sahasına hapsetti. Bu durum, hem Galatasaray’ı tehlikeye attı hem de Kasımpaşa’ya önce beraberliği sonra da öne geçme golünü bulma imkanı tanıdı. Farkı artırabilmelerine rağmen son tercihlerinde hatalar yapan Kasımpaşa, maçı koparamadı.

Okan Hoca, oyun değişikliklerinde gecikme yaşadı. Özellikle Ziyech’in oyuna girişiyle Galatasaray’a hareketlilik kazandıran bu değişiklik, Kasımpaşa savunmasını zorladı ve hatalara yol açtı. Bu hatalar sonucunda Galatasaray peş peşe goller bularak maçı çevirmeyi başardı. Sonuç olarak, Galatasaray eksiklerine rağmen mücadeleyi kazanmayı bildi.

Kasımpaşa – Galatasaray Maç Bilgileri

 

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir