1. Anasayfa
  2. Spor

1 MAÇ 2 KAYBEDEN

Premier Lig'de Manchester City ve Arsenal arasındaki mücadele 0-0 sona erdi. Brighton'ı yenen Liverpool zirveye çıkarken, Arsenal ikinci sıraya geriledi.

Manchester City 0-0 Arsenal | Premier Lig | Maç Sonu
0

Premier Lig’in 30. haftasında Manchester City, Etihad Stadyumu’nda Arsenal‘ı konuk etti.

Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

Liverpool’un kazandığı haftada bu maçın önemi dahada arttı. Pep, sahaya 4 stoper ile çıktı ve baskın bir oyun ile başladı. Arsenal hem ilk yarı hemde ikinci yarı oyunu kendi yarı sahasında kabul etti ancak ilk yarının ortalarında oynadığı 10 dakikalık bir bölüm var müthiş oynadı. Jesus önderliğinde sağlı sollu geldi ancak golü bulamadı.

İkinci yarı senaryo değişmedi ek olarak Arsenal daha da kapandı City daha baskın oynadı fakat skorbordu değiştiremedi. İki takımda dersine o kadar iyi çalışmış ki hata yapan bir tane oyuncu bile yoktu. Arsenal özellikle kusursuz bir savunma hattı çizdi ve Haalan’da nefes aldırmadılar. Pep Doku’yu oyuna alıp, Bernardo Silva’yı serbest bıraktı iki oyun kurucu ile oynayan City’e karşı yinede çizgisinden ödün vermeden devam etti bunun sonucunda gol atamamasına rağmen bir puanı kurtardı fakat liderliği Liverpool’a bırakmış oldu.

 

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir