Teknoloji Dünyasına Yeni Bir Soluk: GM 23 Tanıtıldı! GM 23 İncelemesi!
  1. Anasayfa
  2. İnceleme

Teknoloji Dünyasına Yeni Bir Soluk: GM 23 Tanıtıldı! GM 23 İncelemesi!

0

Türkiye’nin yerli telefon üreticisi olan General Mobile geçtiğimiz günlerde yeni telefon modeli olan GM 23’ü tanıttı. Bu telefon, uygun fiyatı ve yüksek performansı ile dikkat çeken bir cihaz. Peki, bu telefonun özellikleri nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim.

GM 23, 6.52 inçlik HD+ ekranıyla göz alıcı bir görüntü kalitesi ve 90 Hz şeklinde ekran yenileme hızı sunuyor. Ekranın üst kısmında bulunan delikli kamera tasarımı sayesinde ekranın neredeyse tamamını kullanabiliyorsunuz. Ayrıca ekranın yan taraflarında bulunan parmak izi okuyucu ile telefonunuzu kolayca ve güvenli bir şekilde açabiliyorsunuz.

Yeni GM: 23

cfad1acdbe65f2b0d75d71fe5ec74a44ca592b45

GM 23’ün en önemli özelliklerinden biri de 128 GB‘lık dahili hafızası. Bu sayede fotoğraf, video, müzik gibi yaratıcı faaliyetler için bolca alanınız oluyor. Ayrıca microSD kart ile hafızayı 256 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.

GM 23’ün gücünü MediaTek Helio G37 işlemcisi sağlıyor ve 2.3 Ghz bir hıza sahip. Bu işlemci, oyun oynamak veya çoklu görev yapmak gibi yüksek performans gerektiren işlemlerde size akıcı bir deneyim sunuyor. GM 23’ün RAM kapasitesi ise genişletilmiş RAM desteğiyle toplam 8 GB (4GB + 4GB) kapasite sunuyor.

GM 23’ün batarya kapasitesi ise 5000 mAh. Bu sayede telefonunuzu uzun süre şarj etmeden kullanabiliyorsunuz. Ayrıca telefonun kutusundan çıkan 15W hızlı şarj adaptörü ile bataryayı kısa sürede doldurabiliyorsunuz.

GM 23’ün arka tarafında ise üçlü kamera sistemi bulunuyor. Ana kamera 50 MP çözünürlüğünde ve yapay zeka destekli. Bu sayede her ortamda net ve canlı fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Diğer kameralar ise ultra geniş açılı, makro ve derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Ön taraf kamera özellikleri açıklanmadığı için bilinmiyor.

GM 23, Android One programına dahil olan üzerinde Android 12 işletim sitemi bulunduran bir telefon. Bu da demek oluyor ki telefonunuz her zaman güncel ve güvenli kalacak. Ayrıca Google’ın sunduğu pek çok avantajdan da yararlanabileceksiniz.

Generel Mobile GM 23

GM: 23 Teknik Özellikleri

Ekran6.52″ inç HD+ IPS LCD, 90Hz
İşlemciMediaTek Helio G37
RAM8 GB RAM (4GB+4GB Genişletilmiş RAM)
Kapasite128 GB (256 GB SD Kart Desteği)
Arka Kamera50 MP + 8 MP + Makro + Yapay Zeka
Ön KameraBilinmiyor
Batarya5000 MAh + 15W Şarj
İşletim SistemiAndroid 12
RenklerSimsiyah, Kutup Beyazı, Derin Mavi
Ağırlık204 GR

Yeni GM: 23 Fiyatı

GM 23’ün fiyatı ise oldukça uygun. Telefonun tavsiye edilen satış fiyatı sadece 5.199 TL. Bu fiyata bu kadar özellik sunan başka bir telefon bulmak zor. Satın almak ve incelemek için tıklayın.

Sonuç olarak, General Mobile’nin yeni tanıttığı GM 23 modeli, akıllı telefon arayanlar için harika bir seçenek. GM 23, hem teknik hem de estetik açıdan beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyoruz.

thumbnail
Önerilen Yazı
İnat Box APK İndir | İnat TV PRO APK İndir! Reklamsız İzleme Yöntemi!
7.8
GM 23'Açıklanan Özelliklerini Değerlendiriyoruz!

Genereal Mobile'nin yeni cihazı olan GM 23 inceleme ve punlamasını yaptık.

  • Ekran Tasarımı 8
  • Performans 7.5
  • Kamera 7
  • Batarya 8.5
İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba, biz TECHNO MOA olarak teknoloji tutkunu, yeniliklere meraklı ve burada en güncel teknoloji haberlerini sizinle paylaşıyoruz. İyi okumalar!

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir