1. Anasayfa
  2. Spor

ÜNDERTAKER – FENERBAHÇE 2 – 1 MKE ANKARAGÜCÜ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

ÜNDERTAKER – FENERBAHÇE 2 – 1 MKE ANKARAGÜCÜ
0

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında kendi sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti.

İsmail Hoca’ya anlam veremiyorum. Çok geniş bir stoper rotasyonu var ama hala Serdar Aziz oynuyor. Serdar kötü de oynamıyor ama madem Serdar oynayacak neden 2 stoper takviyesi yapıldı? Bu takıma panik havasında yapılmış transferler. Yol uzun olduğu için fazla bir şey de söylenmiyor.

Maça dönecek olursak, Fenerbahçe ilk dakikalarda gol bulup oyunu sürküle eden bir yapıdan iyice uzaklaştı. Hatta o kadar uzaklaştı ki golü kalesinde gördü. Ankaragücü oyunda yokken kazandığı sürpriz penaltı ile öne geçti. Bu dakikadan sonra Ankaragücü ağırlığını koymasını beklerken bir sürpriz de Cengiz’den geldi. Orta şut karşımı ile tam maç sıkışacakken bu gol sayesinde skoru 1-1‘e getirdi. Bu golden sonra iyice ağırlığını koydu ve tekrar sahneye Cengiz çıktı. Skoru 2-1‘e getirdi ve ilk yarı tamamlanmış oldu.

İkinci yarı Fenerbahçe skoru korumaya gidip, bulursam 3. golü bulup farka giden bir oyun tercih etti. Ankaragücü ise tam tersi ilerleyen dakikalarda açılmaya başladı. Bu dakikalarda beklenen değişiklikler geç geldi. Emre Mor ve King’lik bir oyun vardı ancak İsmail hoca King’e süre vermedi. Emre ise 80’den sonra oyuna girdi. Son 10 dakika girmesine rağmen oyuna da ağırlığını koydu. Karşı karşıya müthiş sürdü ancak golü bulamadı. Konuk ekibin ise bir direkten dönen şutu vardı. Bir de Livakoviç’in kurtarışı vardı. Fenerbahçe istediği üç puanı aldı. Sadece farka gidebilirdi, onu beceremedi.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir