1. Anasayfa
  2. Spor

ASLAN SİVASTA DONDU | Sivasspor – Galatasaray Maç Sonu Yorum

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

ASLAN SİVASTA DONDU | Sivasspor – Galatasaray Maç Sonu Yorum
0

Erteleme maçında Sivasspor ve Galatasaray’ı karşı karşıya getiren maçta eksikleri olmasına rağmen maça iyi başlayan taraf konuk ekip Galatasaraydı. Üçlü gibi görünen 5’li savunma ile maça başlayıp kontra ataklarla etkili olmaya çalışan bir Sivasspor izledik bu akşam. Önce Kerem Aktürkoğlu sonrasında Mertens ile direğe takılan Galatasaray etkili oyununu 45. dakikada Kerem Demirbay’ın ayağından golü bulup devreye önde girmeyi başardı. İlk yarı onca eksiğe rağmen üstün bir oyun oynayarak kapatan Galatasaray’ın aksine bir o kadar kötü oyun ile soyunma odasına girdi ev sahibi ekip.

İkinci yarıya ikinci oyuncu değişikliği ile başlayan Sivasspor oyuna da ağırlığını koymaya başladı. Yedek Kulübesi zayıf olan Okan Hoca dakika 70’e kadar bekledi. İkinci yarıda roller değişti fizik üstünlüğünü kullanmaya başlayan Sivasspor sol taraftan ataklar yapmaya başladı ve meyvesini dakika 86’da karambolde Kerem Demirbay’ın eline çarpan topta penaltı kazanıp topuda ağlara göndererek skoru eşitledi.

Maçta tartışılan pozisyonlara gelecek olursak Abdülkadir Parmak’ın yere düşerken eline çarpan pozisyonda pozisyon öncesi Halil’in faulü var. Bir diğer pozisyon ise Kerem Demirbay’ın pozisyonu oda bana göre gri pozisyon izlediğim kamera açılarında pek fazla birşey anlaşılmıyor. Sivasspor’un kazandığı penaltı; net penaltı. Son olarak Kerem Aktürkoğlu’nun kırmızı kartı doğru karar. Sonuca bakacak olursak Galatasaray, Fenerbahçe’nin kazandığı haftada hem çok değerli 2 puan bıraktı hemde en önemli yerli oyuncularından birini kaybetti.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir