1. Anasayfa
  2. Spor

RE-ZA-LET | Fenerbahçe – Galatasaray Derbi Maç Yorumu

enerbahçe-Galatasaray derbisi golsüz beraberlikle noktalandı. Sakin ve tempolu geçen maçta her iki takım da sayı bulmakta zorlandı.Güncel yorum için yazımızı okuyun!

RE-ZA-LET | Fenerbahçe – Galatasaray Derbi Maç Yorumu
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki derbi mücadelesi 0-0 berabere sona erdi. Sakin ve faullü geçen maçın detaylı analizi için yazımızı okuyun.
1

Kadrolar açıklandığında İsmail hoca bir Okan hoca üç süpriz ile sahaya çıktı. Hakem düdüğü çalıp aylarca beklenen derbi maçını başlattığı anda belliydi iki takımın risk almayıp maça bir puan parolası ile çıktığı nitekimde öylede oldu.

Fenerbahçe ilk isabetli şutunu dakikalar 70’i gösterdiğinde Szymanskinin ayağından buldu. İlk yarıya bakacak olursak iki takım risk almadan çıkardığı 11 yüzünden oyun adına hiçbirşey izlemedik. Sadece Kerem Demirbayın 2 şutu vardı. İkinci yarı başlamadan Cengizi çıkarıp İsmaili alması Fenerbahçe açısından olumlu hareketti.

İkinci yarının genelinde bakarsak ilk yarıya nazaran biraz hareketliydi. Altını çiziyorum “biraz” oyuncu bazlı bakarsak Galatasaray’da Boey ve Barış Alperi çok beğendim. Fenerbahçe’de ise Osayi ve ikinci yarı girmesine rağmen İsmail çok iyidi. King son 10 dakika girmesine rağmen resmen ben ilk 11 başlamalıydım diye bağırdı.

İki takımın hocalarına bakacak olursak Okan hocayı ilk defa böyle gördüm. Normalde derbi maçlarına özellikle Fenerbahçe maçlarına bu kadar kötü hazırlandığını gördüm. İsmail hoca ise kendi evinde olmasına rağmen bu kadar korkak oynayamazsın hele ki sen Fenerbahçe isen. Derbi maçında hakeme değinmeden geçemiyecem bir maçı bu kadar mı kötü yönetirsin tamam takımlar kötü oynadı ama sende izin vermiyorsun. 90 dakika boyunca 40-45 dakika top sahada kaldı. Genel olarak bakacak olursak Galatasaray’da Okan buruğa yazarım.

Fenerbahçe’de İsmail hoca ve Mert Hakan’a yazarım o acemilik belkide derbiye etki etti.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 3
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Fred’in yokluğu bu maçta ve yine olmadığı maçlarda ki gibi etkisini gösterdi. Her iki takımda savunmaya büyük önem verip atak geliştirmeyince 90 dakika boyunca ne yaptıklarını anlamadığımız bir oyun sergilemiş oldular!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir