1. Anasayfa
  2. Spor

KRUNİÇ'E RAĞMEN DERBİ GALİBİYETİ!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü.

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | 34. Hafta Derbi | Maç Sonu Yorum
0

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan heyecanlı karşılaşmada Fenerbahçe, Beşiktaş’ı derbide 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

 

Derbide tek sürpriz Dzéko’nun yedek başlamasıydı. Onun dışında hızlı başlayan taraf ev sahibi Fenerbahçe idi. Ancak dakikalar 19’u gösterince İsmail Yüksek sakatlandı ve Fenerbahçe o dakikadan sonra maçı 10 kişi tamamladı. Bunu kırmızı kart yiyerek değil İsmail hocanın Sakatlanan İsmail yerine Kruniç’i alması ile oldu. Bu değişiklik yüzünden yabancı kuralından dolayı Becao, Çağlar değişikliği olmaz zorunda kaldı.

Formsuz ve seni geriye çeken Kruniç’i oyuna alacağına Çağları yine oyuna al oraya ayağı düzgün Djiku’yu çek! Hadi bunu istemedin; Mert Hakan’ı oyuna sür Becao, Çağlar değişikliği yapmamış olursun. Al-Musrati’nin de kırmızı yemesi durumları eşitledi bu sayede Fenerbahçe zorlanmadı ve 5 dakika sonra Tadiç’in asisti Batsuayi’nin golü ile öne geçti. Golden sonra kontrolü kaybetse de ilk yarıyı böyle kapattı.

İkinci yarı da skoru 2-0 getirene kadar hükmetti. Sonra işin içine yine İsmail Kartal girdi, Dzeko hamlesi oyun üstünlüğünü Beşiktaş’a verdi. Beşiktaş son 20 25 dakikayı sanki yeni başlamışcasına oynadı; golde buldu, fakat kritik anlarda da Livakoviç kalesinde devleşti ve derbinin kazanılmasında başrol oynadı. Oyuncu bazlı Semih bugün yoktu sahada, Necip, Tadiç karşısında zorlandı. Cenk sonradan oyuna girdi hareketlilik getirdi. Fenerbahçe’de Fred, İrfan, Tadiç, Szymanski savunmada Ferdi, Djiku maçın iyilerindendi.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir