1. Anasayfa
  2. Spor

HOCA İLE BURAYA KADAR!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor'a konuk oldu ve 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 86'ya yükseltirken, Sivasspor ise 45 puana ulaştı.

Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | 33. Hafta | Maç Sonu Yorum
0

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor’a konuk oldu ve 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 86’ya yükseltirken, Sivasspor ise 45 puana ulaştı.

 

Bu sonuçla Fenerbahçe şampiyonluk yarışındaki umutlarını zora sokarken, Sivasspor ise ligde kalma mücadelesinde önemli bir puan kazandı.

Sonunda İsmail Hoca emeline ulaştı 4 kupa ile çıkılan yolda koskoca Fenerbahçe’yi hedefsiz bıraktı. Bu maça kadar hocaya rağmen kazanan takım en sonunda yoruldu ve Olympiakos’a elenmenin moral bozukluğu ile kritik haftada 2 puan bırakmış oldu. İlk yarı zaten Fenerbahçe sahada yok gibiydi. Dzeko’nun 3 posizyonu vardı ama zor posizyonlardı pek bir tehlike arz etmiyordu. Maçın bitimine saniyeler kala Fred klasını konuşturdu ve soyunma odasına takımını önde götürmeyi başardı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda Fenerbahçe tutuk başladı nitekim de kaptırılan topta golü kalesinde gördü. Ondan sonra İsmaik Kartal’ın afedersiniz ama söylemek zorundayım saçma sapan oyuncu değişiklikleri gelmeye başladı. Zaten formsuz olan Cengiz’i solda denemeye kalktı hemde bu kritik haftada, yetmedi her seferinde tutan Dzeko, Batshuayi ikilisi yerine Batshuayi, Serdar ikilisini sahaya sürdü. Gol geldi ama İrfancan’ın azmi ve isteği ile geldi ki gol gelmese o sıra oyun dursa İrfancan’ı çıkarıp King’i alacaktı.

Bu kadar istekli bir adamın yerini değiştirmek çok mu zor. Saha kenarındasın yetkiler sende ve sene başından beri bir numaranı göremedik. Yazık bu taraftara sene başından beri yağmur çamur demeden stadları, kahveleri dolduruyorlar belki takımları şampiyon olur ümidi ile ama oyun okuyamaman, B planın olmaması, üstüne ego ve kibir eklenince bu takım anca bu kadar ilerleyebilirdi. Lig daha bitmedi 4 puan var ama Fenerbahçe taraftarına çağrımdır; umutlarınızı yitirmeyin ama yükseltmeyinde.!

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir