1. Anasayfa
  2. Spor

İSMAİL KARTAL 3-2 FENERBAHÇE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu. Rövanşta zorlu bir görev bekliyor. Fenerbahçe'nin turu geçebilmesi için en az 2-0 kazanması gerekiyor.

Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | Konferans Ligi | Maç Sonu
0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Karaiskakis Stadyumu’nda oynanan maçta gollerimizi 68. dakikada penaltıdan Tadic ve 74. dakikada İrfan Can kaydetti.  Ev sahibi takımın gollerini 8. dakikada Fortounis, 32. dakikada Jovetic, 57. dakikada Chiquinho attı. 42. dakikada sakatlanan Jayden Oosterwolde, maça devam edemedi.

Maç kadrosu açıklandığında Fenerbahçe 1-0 yenik başladı maça zaten. Oyun kuramayan arka dörtlü ve yumuşak kalan orta saha hal böyle iken etkilenen Szymanski ve İrfancan. Olympiakos teknik ekibini tebrik ederim dersine müthiş çalışmış. Alanı o kadar iyi kapattı ki yumuşak olan orta saha ve ayağına hakim olmayan bir savunma dörtlüsü bunu meyvelerini 2 gol bularak aldılar.

Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | Konferans Ligi | Maç Sonu

İkinci yarı direk oyuncu değişikliği yapar diye düşündüm ama hoca 62. Dakikaya kadar bekledi. Ne zaman ki Fred ve İsmail oyuna girdi Fenerbahçe orta sahanın kontrolünü ele aldı. Bu ikilinin varlığı Olympiakos’un orta sahasını kontrollü oyuna itti. Sonrasında Fenerbahçe farkı bire indirdi, maçı çeviredebilirdi fakat süre yetmedi. Bence avantajı Fenerbahçe teknik ekibi elleri ile verdi. Çok rahat kazanacağı maçı hediye edip turu Kadıköy’e bıraktı.

Bu maçın rövanşı 18 Nisan Perşembe akşamı İstanbul’da oynanacak.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir