1. Anasayfa
  2. Spor

FENER; KALDIĞI YERDEN!

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda konuk ettiği Yukatel Adana Demirspor'u 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Dzeko, Djiku, Tadic ve Serdar Dursun'un golleri ile 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe, zirve takibini sürdürüyor.

Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | Süper Lig | Maç Sonucu
0

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi.

FcTables.com

Fenerbahçe olaylı Trabzon maçından sonra mental olarak nasıl çıkacağı merak konusuydu. Maça çok iştahlı başladı var gücüyle golü bulmak için pres yaptı ve golüde buldu. Golden sonra baskısını daha da artırdı farka gidecek bir ilk yarıyı kaleci İrfancan’ın hatası ilk yarı 1-1 bitmesine sebebiyet verdi. Fenerbahçe ilk yarı yediği golden sonra oyunu, Demirspora bıraktı ve ikinci yarıda bu devam etti. Ara ara Dzeko pozisyona girdi fakat bunlardan yararlanamadı ama bu ataklar golün habercisiydi ve öylede oldu İrfancan’ın hızlı oynaması ile Dzeko karşı karşıya bu kez affetmedi. Golü Fenerbahçe buldu ama Demirspor daha etkili taraftı ama, tek eksik goldü.

Bu dakikadan sonra Tadiç kalecinin hatasını affetmedi orta sahadan attı skoru 3-1 getirdi. Demirspor yine pes etmedi skoru 3-2 getirdi. Maça son noktayı Serdar Dursun koydu Fenerbahçe maçı kazanmasını bildi. Oyuncu bazlı bakacak olursak Szymanski bugün çok iştahlıydı goller bulabilirdi şans ondan yana değildi buna rağmen 1 asist ile tamamladı. Kruniç çok sakin oynadı, Mert müldür ve Zajc’ı beğenmedim. Djiku yine savunmada çok iyidi. Bu kadar eksik ile kritik bir haftayı 4 gol ile kazanan Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir