1. Anasayfa
  2. Spor

KAZANAN YOK!

Liverpool 1-1 Man City Maç Sonu
0

İngiltere Premier Ligi’nin 28. haftasında Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Dev maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Jürgen Klopp ve Pep’in son karşılaşması ve kazanın lider olacağı bir maçta maça çok hızlı başladı konuk ekip City. Golü de 23. dakikada Stones’tan geldi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran taraf ev sahibi Liverpool oldu lakin ilk yarıda golü bulamadı.

İkinci yarıda işler değişti, baskılı başlayan bir Liverpool gördük ve golü de çok hızlı buldular. Golden sonra taktik savaşları başladı, iki kurt hoca arasında. Değişiklikler olduktan sonra direkten dönen toplar, ofsaytlar, penaltı pozisyonları; kısaca liderlik için iki takımda varını yoğunu ortaya koydu. Luis Diaz’a ayrı bir parantez açmak istiyorum, müthiş oynadı. City savunması ile kedinin fare ile oynaması gibi oynadı, fakat son vuruş ve paslar etkili olmayınca gol gelmedi. Bence bu akşamın kaybedeni yoktu, iki takım da elinden geleni yaptı ve ayrılabilecek iyi sonuçla ayrıldılar.

Liverpool bu sonucun ardından puanını 64’e, Manchester City ise 63’e yükseltti. Dün sahasında Brentford’ı yenerek 64 puana yükselen Arsenal averajla yeni lider oldu.

Liverpool sıradaki maçında Brighton’ı ağırlayacak. Manchester City ise Arsenal’ı konuk edecek. 

 

Liverpool 1-1 Man City İstatsitik

ÖzellikLiverpoolMan City
Topla Oynama (%)5347
Toplam Şut1910
İsabetli Şut66
Başarılı Paslar477415
Pas Başarı (%)8481
Korner74
Orta6/222/11
Faul610
Ofsayt61
Maç Sonu

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir