1. Anasayfa
  2. Spor

Paylaşılan Puanlar – Antalyaspor – İstanbulspor : 2-2

Süper Lig’in 26. hafta maçında Antalyaspor, İstanbulspor’u konuk etti. Corendon Airlines Park’ta oynanan mücadeleyi 2-2 berabere kaldı.

Paylaşılan Puanlar – Antalyaspor – İstanbulspor : 2-2
0

Maça her iki takımda istekli başladı ama pozisyonları bitirme açısından Antalya bir adım öndeydi nitekim ilk 15 dakikada golcü forveti ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikalardan sonra İstanbulsporun direnci kırıldı. Antalyaspor farkı açabilirdi fakat ilk yarıda başka gol çıkmadı.

image 4

İkinci yarıda aynı ilk yarı gibi başladı Antalya farkı açıp seyircisine futbol şöleni vermek istedi fakat İstanbulspor puan tablosunda ki konumuna bakmaksızın mücadelesini verdi net fırsatlarda kaçırdı sonrasında golüde bulup farkı bire de indirdi ama ondan sonra hücum da etkinliği kaybetti maç 2-1 mi bitecek derken 90+6 da İstanbulspor penaltı kazandı. Topun başına Jackson geçti ve bu sezon ilk golünü atıp takımına kritik 1 puanı aldırdı.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir