1. Anasayfa
  2. Spor

LİVERPOOL DOLU DİZGİN – MAÇ SONU

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Brentford ile Liverpool karşı karşıya geldi.Müsabakayı 4-1 Liverpool kazandı.

LİVERPOOL DOLU DİZGİN – MAÇ SONU
0

İngiltere Premier Lig’in 25. haftasında Brentford ile Liverpool karşı karşıya geldi.

Müsabakayı 4-1 Liverpool kazandı.

Maç fazlası ile lider Liverpool, Brendford deplasmanındaydı maça etkili başlayan taraf ev sahibi Brendford’tu tehlikeli ataklarda gerçekleştirdiler fakat genç İrlandalıya takıldılar. Eksikleri olmasına rağmen savunmada sos verirken sahneye Darwin Nunez çıktı takımını öne geçirdi. İlk yarı böyle bitecekken Jota sakatlandı ve uzun süre formasından uzak kalan Mısırlı yıldız formasına kavuştu.

İkinci yarıya da gakpo değişikliği ile fırtına gibi girdiler. Muhammed Salah’ın bir gol bir asist ile farkı bir anda üçe çıkardı Klop’un öğrencileri sonlara doğru Brendford golü bulsada ikinci yarı oyuna giren Gakpo sürprize izin vermedi ve şampiyonluk yolunda yollarına dolu dizgin devam etti.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir