1. Anasayfa
  2. Spor

FRED’İN KABUSU | KSvFB (3-4)

20.12.2023 tarihinde oynana Kayseri spor ve Fenerbahçe maçı sonrası ele alınan maç yorumu!

FRED’İN KABUSU | KSvFB (3-4)
20.12.2023 tarihinde oynana Kayseri spor ve Fenerbahçe maçı sonrası ele alınan maç yorumu! Fred 'in yediği kırmızı kart!
0

Fenerbahçe beş gün sonra oynayacağı derbi maçını düşünerekten kart sınırında olan İrfancan’ı yedeğe çekip Cengiz ile maça başladı. Batshuayi ile henüz üçüncü dakikada yüzde yüzlük bir gol kaçırarak maçada hızlı başladı. Önce Cengiz’in golü ile öne geçti konuk ekip hemen ardından aynı Cengiz takımına asist katkısı vererek skoru iki farka çıkardı. Buraya kadar her şey güzel giderken Serdar Azizin hatası yüzünden devreye tek fark ile girdi.

 

İkinci yarıya Batshuayi’nin golü ile başlayan konuk ekip Fenerbahçe savunmada hatalar yapmaya devam etti ve bu kez Djiku penaltıya sebebiyet vererek golü kalesinde gördü. Direnci artan Kayseri’nin beraberlik golü de gecikmedi. Savunmada alarm veren Fenerbahçe’nin imdadına gününde olan Batshuayi yetişti penaltıdan kendisinin üçüncü takımının da dördüncü golünü attı. Buraya kadar her şey iyi giderken dakikalar sekseni gösterirken İsmail hoca oyuncu değişikliklerine başladı. Dakika 89’da Mert Hakan oyuna girdi ve maçı bambaşka bir yere getirdi. Maçın sonuna 8 dakika ekleyen maçın hakemi Zorbay Küçük maçın bitimine bir dakika kala Mert Hakanın yaptığı hareketten dolayı faulü çaldı. Sinirlerine hakim olamayan Mert Hakan ve Fred sarı kartla cezalandırıldı. Buraya kadar her şey normal giderken Fred anladığım kadarıyla maçın hakemine ya temastan yada küfür ettiği gerekçesiyle direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Serbest vuruştan sonra Mert Hakan itirazlarını artırınca hakem Mert Hakanı ikinci sarıdan oyun dışı bıraktı. İsmail Kartal riske girmeyip Fred’i çıkarmaması üstüne üstlük Mert Hakanın acemice hareketi sonucu Fenerbahçe evet belki üç puanı aldı ama sahada olduğu bütün maçların tamamında galibiyetle ayrılan Fenerbahçe en önemli oyuncusundan yoksun derbi maçına çıkacak.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 7
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir