1. Anasayfa
  2. Spor

BU SEFER “SÜPER” DERBİ | FENERBAHÇE-GALTASARAY SÜPER KUPA MAÇI

BU SEFER “SÜPER” DERBİ | FENERBAHÇE-GALTASARAY SÜPER KUPA MAÇI
BU SEFER "SÜPER" DERBİ | FENERBAHÇE-GALTASARAY SÜPER KUPA MAÇI
0

Ligdeki sıkıcı derbinin etkilerini attıysak yavaş yavaş Arabistan’da ki süper kupa maçına geçelim. Fenerbahçe cephesine baktığımız zaman Becao dışında önemli bir eksik yok. Fredin 3 maç ceza alması sonucu kupa maçında oynayabilecek. Galatasaray cephesine gelecek olursak Davinson Sanchez şüpheli Sergio oliveira ise sakatlığı sebebiyle kupa maçında oynamıyacak..

Final maçı olması sebebiyle iki takım en azından ilk yarı olmasa bile ikinci yarı daha agresif oynayacaktır. Şahsi fikrimi soracak olursanız finallerin takımı denince akla Galatasaray geldiğinden bu maçında final olmasından kaynaklı sarı kırmızılı ekibi bir adım önde görüyorum. Averajlada olsa lig lideri Fenerbahçe evinde aldığı beraberliği unutturmak için ve psikolojik üstünlüğü tekrar eline almak için bu maçı kazanmak zorunda maçı kazanırsa uzun süre kupa hasretine son verecek (geçen sezon Ziraat kupası hariç) sonuca gelecek olursak bu sefer gerçekten bol pozisyonlu bol gollü bir derbi olmasını umuyorum.

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 2
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir