1. Anasayfa
  2. Spor

KRUNİÇ'E RAĞMEN; 3 PUAN!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti. Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin golleri ile maçı kazanan Fenerbahçe, puanını 85’e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig | Maç Sonu | ÖZET – YORUM
0

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti.

Her Fenerbahçe maçında İsmail hoca ile başlamamız lazım. Çünkü öyle kararlar alıyor ki ondan bahsetmeden saha içine geçemiyoruz. Neden Kruniç ile başlanır ki!? Szymanski yoksa üç tane forvetin var ikisini sahaya sür. Dzeko zaten gezici forvet rolünde takıldığı için Szymanski’nin yokluğunu aratmaz. Şimdilik İsmail hocayı bir kenara bırakalım maç sonunda tekrar değineceğiz.

İlk yarı Fenerbahçe sahada yoktu bir iki tane posizyon buldu onuda Kruniç yararlanamadığı gibi üstüne üstlük son dakikada yediği golle ilk yarıya geride girdi Fenerbahçe. Devre arasında Fenerbahçe’li taraftarlarda tek bir soru vardı; “kaçıncı dakikada oyuncu değişikliği yapar.” Oda hatasının farkına vardı, ikinci yarı başlamadan Kruniç’i oyundan aldı. Değişiklik meyvesini hemen verdi Fred’in asisti Dzeko’nun golü dengeyi getirdi. Golden 8 dakika sonra Kruniç’in yerine giren Batsuayi takımını öne geçirdi.

Öne geçtikten sonra posizyonlar buldu ancak değerlendiremedi. Buna dur demek için Tolunay hocada değişiklikler yaptı, Karagümrük; oyunuda eline aldı ama Fenerbahçe Kruniç’in çıkması ile İsmail ve Fred daha rahat daha kompakt oynamaya başladı, dakikalar 90’ı gösterince cümlemin başında demiştim İsmail hocaya tekrar geleceğiz diye işte maçın sonuna damga vuracak değişiklikler yaparak eldeki 3 puandan oluyordu. Formsuz Zajc ve Mert Müldür hamlesi takımın kimyasını bozdu. Son dakikada ki posizyonda Eysseric bir adım önde olsa karar penaltı olacaktı ve kritik haftada puan kaybı ile bitirecekti.

Şampiyonluk mücadelesi son hızıyla devam ediyor!

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir