1. Anasayfa
  2. Spor

Şampiyonluk Değil Umut Verme Oyunu – Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’yı ağırladı ve geriden gelerek 2-1 galip geldi.

Şampiyonluk Değil Umut Verme Oyunu – Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa
0

Fenerbahçe, Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek zirveye yükseldi. Maçın ilk yarısı golsüz geçilirken, ikinci yarıda Kasımpaşa 58. dakikada Porozo ile öne geçti. Fenerbahçe ise 64. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 90+6. dakikada Michy Batshuayi’nin penaltıdan attığı gollerle maçı çevirmeyi başardı.

Maç Yorumu

Yine bir iç saha maçı, yine İsmail Hoca’nın fiyasko 11 tercihi ve yine kötü bir oyun…

Oyuna geçmeden önce şunu değinmek istiyorum. Devre arası transfer sezonunda bir takımın kadro mühendisliği bu kadar mı kötü olur? Kadro mühendisliğini kurarken sakatlıkları düşünürsün ona göre yaparsın. Ama zaten derin olan kadrona bir savunma oyuncusu alıp bitirmesi gereken yerde tam tersi kadroyu daralttı, özellikle kanat rotasyonunu zayıflattı. Tadić kart sınırında, yedeği King sakat, İrfan sakatlandı, Cengiz’e bir şey olursa yedeği yok. Krunić vasat, Mert Hakan sabaha kadar koşsun bu takımın oyuncusu değil.

Oyuna dönecek olursak ilk yarı tam bir rezaletti. Ben izlerken ilk yarı ne izlediğimi anlamadım. Kasımpaşa’yı tebrik ederim, ilk yarı Fenerbahçe’ye ders verdi. Deplasmanda değil, kendi evinde büyük takım gibi oynadı. Önde bastı, Fenerbahçe’yi çıkartmamaya çalıştı ve nitekim de başardı.

İkinci yarı ilk oyuncu değişikliğini 15 dakika kadar bekledi, neyi bekledi anlamış değilim. Üstüne üstlük Szymanski’yi ilk 11’e almaman yanlış, üstüne bir de kanatta oynatıyorsun. Dzeko kötü oynuyor, hadi çift forvete döneceksin, takımın 2. forveti yerine 3. forvetini önce alıyorsun.

Kısaca baştan sona kötü 11, kötü oyun, ite kalka alınmış bir galibiyet. Fenerbahçe’li taraftarlara çağrımdır, sakın umutlanmayın çünkü bu oyun; “şampiyonluk oyunu değil, umut verme oyunudur.”

Fenerbahçe – Kasımpaşa Maç Sonu İstatistik

KategoriFenerbahçeKasımpaşa
Topla Oynama%65%35
Toplam Şut1710
İsabetli Şut52
Başarılı Paslar353136
Pas Başarı (%)%75%54
Korner43
Orta6/272/13
Faul1022
Ofsayt23
Maç Sonu İstatistik

İçeriğimizi Değerlendirin!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    belirsiz
    Belirsiz

Merhaba! Ben Ramazan Yıltaş, Techno Moa web sitesinde futbol tutkumu ve bilgi birikimimi paylaşıyorum. Amatör bir yorumcu olarak, maçlara duyduğum tutkuyla önce ve sonra yazdığım yazılarda deneyimlerimi aktarıyorum. Futbolu seviyorum ve bu sevgiyi sizinle paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Takipte kalın, beraber futbol dünyasında yol alalım! ⚽✨

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir